І смачна, і карысна

Источник материала:  
Льняны хлеб пачалі выпякаць у Віцебску
Гаворка — пра тоставыя хлябцы “Лянок”, адметны смак якіх ужо змаглі ацаніць пакупнікі. На прадпрыемствах “Віцебскхлебпрама” незвычайны хлеб робяць з дабаўленнем льняной мукі. Як вядома, насенне льну — цудоўная крыніцай шэрагу рэчываў, якія дабратворна ўплываюць на здароўе чалавека. Прычым карысныя рэчывы захоўваюцца і ў льняной муцэ.
Цяпер у асартыменце хлебных аддзелаў — шэраг вырабаў, у рэцэптуру якіх уваходзяць пшанічная крупка, вотруб’е, ёд. І штогод гэтая прадукцыя абнаўляецца амаль на трэць.


←Вездеход по-оршански

Лента Новостей ТОП-Новости Беларуси
Яндекс.Метрика