Шумилинские сыроделы готовят сыры по итальянской технологии

Источник материала:  
15.08.2018 — Разное

Шумилинские сыроделы готовят сыры по итальянской технологии
Шумілінскія сыры па італьянскай тэхналогіі

Сыраробчая прамысловасць зараз перажывае не лепшыя часы. Але ж пры ўмелым падыходзе можна навучыцца лічыць час і грошы і дабіцца добрых вынікаў у рабоце, лічаць на ААТ “Малако”. І прыклад гэтаму – шумілінскі вытворчы цэх прадпрыемства. У мінулыя гады тут перапрацоўвалі па 70-80 тон малака за суткі, а зараз – у два разы больш. У чым сакрэт такога поспеху?
Чытайце ў газете “Герой працы” (№62 ад 14.08.2018 г.).

←dev.by рекомендует: какие ИТ-мероприятия посетить в августе и сентябре

Лента Новостей ТОП-Новости Беларуси
Яндекс.Метрика