У Вілейцы адбылося кулінарнае шоў “Дзень Судака” (шмат фота)
Сёлета яно прайшло 22 лютага ў вілейскім прафесійна-тэхнічным каледжы.
Конкурс гэты ладзіцца чацвёрты год запар. Галоўны яго герой менавіта судак, таму што вілейчане лічаць гэтую рыбу найсмачнейшай у вілейскім водасховішчы.
Самые здольныя да прыгатавання рыбы шэсць навучэнцаў падзяліліся на дзве каманды: “Наўцілус” ды “Чорная жамчужына”.
Ну а потым пачаўся кулінарны паедынак. Правілы простыя: прыгатаваць судака ў цесце як мага смачней.
Лепш атрымалася ў каманды “Наўцілус”. Ёй прысудзілі першае месца. Другое месца аддалі “Чорнай жамчужыне”.
Усім пераможцам акрамя дыпломаў дасталіся салодкія падарункі і грашовыя прэміі.
Удзельнікі:
“Наўцілус”: Валерый Грыцкевіч, Мікалай Кузьміч і Аляксандр Піляк.
“Чорная жамчужына”: Уладзімір Раманоўскі, Мікалай Каравякаў і Уладзімір Ганчарык.
Было:
Стала:
“Наўцілус”
“Чорная жамчужына”
Настасся РОЎДА.
Фота забяспечана Святланай МАЦУКЕВІЧ.
Чытайце на гэтую ж тэму:
Вілейскі каледж зляпіў са снегу яблык, гоначную машыну, бабу-чайнік... (шмат фота)