Перасудавіцкія прысмакі. Студэнцкае этнаграфічнае таварыства (г. Мінск) вызначыла рэгіянальныя асаблівасці традыцыйнай кухні Бярозаўшчыны

Источник материала:  
23.06.2018 09:02 — Разное

Час імкліва бяжыць, усё мяняецца, і многае з таго, што ўмелі нашы продкі, губляецца. Таму рэспубліканскае студэнцкае этнаграфічнае таварыства паставіла перад сабой мэту не толькі знайсці на Беларусі тых людзей, якія захавалі навыкі прыгатавання нацыянальных страў, але падрабязна занатаваць гэта і нават навучыцца самім іх рабіць. Кожнае лета ў вандроўку адпраўляецца навуковая экспедыцыя, і напачатку чэрвеня шляхі-дарогі прывялі яе ў Бярозаўскі раён. 

Чытайце ў нумары газеты за 20 чэрвеня.

Фота аўтара. 

←С юбилеем, наш город!

Лента Новостей ТОП-Новости Беларуси
Яндекс.Метрика