Свініна і ялавічына зноў падаражэюць
19.03.2014
—
Новости Экономики
Фота igormelika.com.ua.
У Беларусі на 5% павышаны адпускныя цэны на мяса. Адпаведнае рашэнне зацверджана пастановай Міністэрства эканомікі ад 11 сакавіка 2014 г. № 20, піша "Наша ніва" са спасылкай на afn.by.Згодна з дакументам лімітавая максімальная адпускная цана на ялавічыну патушную складзе 33 279 рублёў за кг, на свініну патушную першай і другой катэгорыі − 31 920 рублёў за кг, свініну трэцяй катэгорыі − 29 814 рублёў за кг.
Сёння на маладзечанскім рынку райспажыўтаварыства ялавічына (выразка) каштуе 69 тысяч рублёў.
Кіраўнікам прадпрыемстваў трэба ўпрагчыся і працаваць
Маладзечна ўвайшло ў тройку гарадоў-лідараў па росту цэн на кватэры